Proizvodi

medicinski i nemedicinski plastični proizvodI

Koristeći najmoderniju tehnologiju 21. stoljeća, dizajniramo medicinske uređaje, proizvode koji se koriste u sustavima skrbi za pacijente i prema zahtjevu, dizajnu ili uzorku dobivenom od kupca, možemo napraviti modele pomoću 3D pisača posljednje generacije.
U istraživačkom segmentu surađujemo sa stručnjacima, stomatološkim ordinacijama, bolničkim odjelima i renomiranim laboratorijima.
Sukladnost proizvodnje i njezina usklađenost sa standardima svakodnevno se provjeravaju u našem laboratoriju.
Ako se tijekom proizvodnog razdoblja otkrije nesukladnost, proizvodnja se zaustavlja dok se problem ne ukloni.

Akrilni Porizvodi

Akrilni proizvodi su proizvodi napravljeni od akrilnih materijala, koji su polimerni materijali nastali polimerizacijom akrilnih monomera. Akrilni materijali su poznati po svojoj transparentnosti, čvrstoći, otpornosti na vremenske uticaje i relativno jednostavnoj obradi.

Više

Dental

Prateći najnovije trendove u dentalnoj industriji, uz podršku kvalitetnih dobavljača, izvrstan sustav upravljanja kvalitetom i eksperte u industriji, opskrbljujemo dentalne poliklinike i klinike kvalitetnim proizvodima iz naše linije Boje zdravlja!

Više

Medicina

MA-COM je posvećen održavanju najnovijih europskih standarda i propisa, koordinirajući s renomiranim dobavljačima i stručnjacima kako bi isporučili medicinske proizvode, opremu i pribor svjetske klase koji su sigurni, pouzdani i održivi.

Više

Njega

U našoj selekciji zaštitne opreme, možete pronaći nekoliko linija proizvoda, uključujući osobnu zaštitnu opremu (PPE) i druge dodatke koji čine naš svakodnevni život lakšim i sigurnijim!

Više

Zaštitna oprema

U našoj selekciji zaštitne opreme, možete pronaći nekoliko linija proizvoda, uključujući osobnu zaštitnu opremu (PPE) i druge dodatke koji čine naš svakodnevni život lakšim i sigurnijim!

Više

Metalni dispenseri

Ovi akrilni proizvodi su nezamjenjivi kao višenamjenski držači i organizatori koji pronalaze svoju primjenu u različitim okruženjima kao što su uredi, laboratoriji, čekaonice ili ordinacije.

Više

Kontaktirajte nas za osobnu ponudu

Obratite nam se

Naša vrata su uvijek otvorena za klijente i partnere koji žele imati direktan kontakt s nama.

Neovisno o tome koji kanal komunikacije preferirate, MA-COM ekipa je tu da vas podrži. Vaši upiti su važni za nas i trudimo se osigurati da dobijete informacije koje vam trebaju. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili kvalitetnu uslugu i rješenja koja vam trebaju za vaše poslovne potrebe.

Slažem se da se moji podaci iz obrasca za kontakt prikupe i obrade kako bi se odgovorilo na moj zahtjev.

Dobrodošli

S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim solarnim rješenjima i zakazali besplatno savjetovanje. Zajedno ćemo oblikovati zelenu i čistu budućnost!

Naša adresa

Poslovna Zona, Hodovo
88360 Stolac

036 861-081
info@ma-com.net