POSUDE ZA UZORKE

Uloga Spremnika za Uzorke u Sigurnom i Pouzdanom Mikrobiološkom Ispitivanju

Ispravno uzimanje uzoraka za mikrobiološku obradu, transport i privremeno skladištenje predstavljaju ključne korake u postupku izolacije patogenih mikroorganizama te su osnova pouzdanosti mikrobioloških ispitivanja. U tom smislu, odabir odgovarajućih posuda za uzorke ima izuzetnu važnost.

Naša linija spremnika za uzorke predstavlja vrhunsko rješenje za sve vaše potrebe u prikupljanju, prijevozu i skladištenju uzoraka. Ovi spremnici su pažljivo dizajnirani kako bi osigurali da uzorci ostanu netaknuti i nekontaminirani tijekom cijelog procesa. Izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena koji pruža izvanrednu čvrstoću i otpornost na vanjske utjecaje, sprječavajući time mogućnost oštećenja i curenja.

Posudice

Posuda za uzorke sa poklopcem s navojima 100 ml

Posudice

Posuda za uzorke s crvenim poklopcem bez navoja 125 ml

Posudice

Posuda za uzorke sa crvenim poklopcem s navojima 60 ml

Posudice

POSUDA ZA UZORKE SA ŽLIČICOM 60 ML

Dobrodošli

S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim solarnim rješenjima i zakazali besplatno savjetovanje. Zajedno ćemo oblikovati zelenu i čistu budućnost!

Naša adresa

Poslovna Zona, Hodovo
88360 Stolac

036 861-081
info@ma-com.net