O nama

Dobrodošli u
Ma-Com

Dobrodošli u MA-COM, vrhunsku i dinamičnu kompaniju sa sjedištem u Bosni i Hercegovini. S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas za osobnu ponudu

Uživamo u izgradnji nevjerovatnih stvari

U okviru MA-COM, s ponosom ističemo svoju ulogu pionira u području inovacija unutar proizvodne industrije plastike. Naš posvećeni tim visokostručnih profesionalaca vodeći je u procesima dizajniranja i stvaranja visokokvalitetnih plastičnih proizvoda koji dosljedno ispunjavaju i premašuju najstrože industrijske standarde. Bez obzira na to je li riječ o proizvodnji medicinske opreme koja zahtijeva najvišu preciznost ili artiklima za svakodnevnu upotrebu, temeljno osiguravamo da su svi proizvodi koje stvaramo odlikovani svojom sigurnošću, trajnošću i pouzdanošću.

Naša predanost inovacijama i kvaliteti odražava se u svakoj fazi našeg procesa proizvodnje. Kroz pažljivo planiranje i osmišljavanje, te primjenu najnovijih tehnologija, osiguravamo da svaki plastični proizvod koji napusti naše pogone nosi pečat izvrsnosti. Naša ambicija nije samo stvaranje proizvoda koji zadovoljavaju potrebe, već i postavljanje novih standarda u industriji, inspirirajući druge da slijede naš primjer.

70 +

Zaposlenih

80 +

Završeni projekti

2010

Godina osnivanja

❐Proizvodi

Galerija

Obratite nam se

Naša vrata su uvijek otvorena za klijente i partnere koji žele imati direktan kontakt s nama.

Neovisno o tome koji kanal komunikacije preferirate, MA-COM ekipa je tu da vas podrži. Vaši upiti su važni za nas i trudimo se osigurati da dobijete informacije koje vam trebaju. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili kvalitetnu uslugu i rješenja koja vam trebaju za vaše poslovne potrebe.

Slažem se da se moji podaci iz obrasca za kontakt prikupe i obrade kako bi se odgovorilo na moj zahtjev.

Dobrodošli

S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim solarnim rješenjima i zakazali besplatno savjetovanje. Zajedno ćemo oblikovati zelenu i čistu budućnost!

Naša adresa

Poslovna Zona, Hodovo
88360 Stolac

036 861-081
info@ma-com.net