Certifikati

Naša Priznaja

U svijetu poslovanja, kvaliteta je neizostavna komponenta koja određuje uspjeh i reputaciju svake kompanije. U MA-COM firmi, duboko vjerujemo u vrijednost koju pruža certifikacija kao potvrda naše predanosti vrhunskoj kvaliteti. S ponosom ističemo da smo postigli visoke standarde kroz stjecanje prestižnih ISO certifikata – ISO 9001:2015 i ISO 13485:2016.

ISO 9001:2015
ISO 13485:2016
Certifikat ISO 9001:2015 predstavlja globalno priznati standard za upravljanje kvalitetom. On potvrđuje našu sposobnost da dosljedno isporučujemo proizvode i usluge koje udovoljavaju zahtjevima naših klijenata i partnera.
Ovaj certifikat svjedoči o našoj posvećenosti kontinuiranom poboljšanju procesa, efikasnosti i zadovoljstvu korisnika.

Štoviše, certifikat ISO 13485:2016 je posebno značajan za nas jer potvrđuje našu usmjerenost prema izvrsnosti u proizvodnji medicinskih uređaja. Ovaj certifikat naglašava našu strogu kontrolu kvalitete, usklađenost s regulativama i sposobnost osiguravanja sigurnih i pouzdanih proizvoda za zdravstvenu industriju.

No, za nas, ovi certifikati su više od samo komadića papira. Oni su refleksija naše posvećenosti, timskog rada i konstantnog nastojanja da premašimo očekivanja naših klijenata. Naša postignuća u stjecanju i održavanju ovih certifikata su rezultat upornog rada svih naših zaposlenika koji su se predani principima kvalitete i profesionalizma.

U MA-COM firmi, svjesni smo da certifikati nisu samo cilj, već putovanje prema stalnom napretku. Nastavit ćemo raditi s istim entuzijazmom kako bismo održavali i unapređivali naše standarde kvalitete. Naša predanost certifikatima ISO 9001:2015 i ISO 13485:2016 ostaje nepokolebljiva, jer smo uvjereni da kvaliteta koju pružamo izvor je povjerenja naših klijenata i temelj našeg poslovnog uspjeha.

Kontaktirajte nas za osobnu ponudu

Certificate of registration & Declaration of Conformity – Sample containers

EU Type-examination certificate & Declaration of conformity – Face shield

Politka kvalitete & Politika socijalne odgovornosti

Naša Politika Kvalitete uključuje:

Zadovoljstvo Klijenata: Prioritet nam je osigurati da su potrebe i zahtjevi naših klijenata ispunjeni kroz visokokvalitetne proizvode i usluge. Aktivno slušamo povratne informacije i radimo na njihovom unapređenju.

Kontinuirano Poboljšanje: Nastojimo konstantno unapređivati naše procese, tehnologije i kompetencije kako bismo osigurali da svaka faza našeg poslovanja bude efikasna i u skladu s najnovijim standardima.

Odgovornost Zaposlenika: Potičemo naše zaposlenike da se osjećaju odgovornima za kvalitetu svoga rada te da aktivno sudjeluju u identifikaciji i rješavanju problema kako bi se osiguralo da se visoki standardi održavaju.

Usklađenost i Regulatory: Nastojimo ostati u skladu s relevantnim regulatornim zahtjevima i standardima kako bismo osigurali sigurnost, pouzdanost i učinkovitost naših proizvoda.

Naša posvećenost Politici Kvalitete pokazuje našu strast prema izvrsnosti i neprestanom unapređenju. Kroz ovu politiku, gradimo dugoročne odnose sa našim klijentima temeljene na povjerenju i kvaliteti.

Dobrodošli

S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim solarnim rješenjima i zakazali besplatno savjetovanje. Zajedno ćemo oblikovati zelenu i čistu budućnost!

Naša adresa

Poslovna Zona, Hodovo
88360 Stolac

036 861-081
info@ma-com.net