LABORATORIJSKI DRŽAČI

Akrilni Držači Donose Praktičnost, Čistoću i Estetiku

Akrilni držači za dentalne proizvode predstavljaju izvanredno rješenje za organizaciju i čuvanje vaših dentalnih potrepština na jednostavan i higijenski način. Ovi inovativni držači pružaju brojne prednosti za stomatološke klinike, stomatologe i pacijente, nudeći praktičnost, čistoću i estetsku privlačnost.

ORGANIZACIJA I PREGLEDNOST: Akrilni držači omogućuju jasnu organizaciju vaših dentalnih instrumenata, poput četkica, pasta, konca za zube i drugih proizvoda. Zahvaljujući transparentnom materijalu, lako možete pregledati i pronaći ono što vam je potrebno.

HIGIJENA I LAKOĆA ČIŠĆENJA: Akrilni materijal je lagan za održavanje i čišćenje. Otporni su na vlagu i otpadke, čime se osigurava higijena i dugotrajnost. To je ključno u stomatološkim okruženjima gdje je čistoća od izuzetne važnosti.

DRŽAČI

Držač kutija za zubnu protezu

DRŽAČI

Držač kutija za ortodonski aparatić – S

DRŽAČI

Držač kutija za ortodonski aparatić – M

DRŽAČI

Držač kutija za ortodonski aparatić – XL

Dobrodošli

S našim fokusom na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih i nemedicinskih plastičnih proizvoda, nastojimo zadovoljiti stalno rastuće potrebe naših kupaca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim solarnim rješenjima i zakazali besplatno savjetovanje. Zajedno ćemo oblikovati zelenu i čistu budućnost!

Naša adresa

Poslovna Zona, Hodovo
88360 Stolac

036 861-081
info@ma-com.net