Zdravo, Virtualna MEDICA 2020!

MA-COM s ponosom najavljuje da ove godine sudjelujemo kao izlagači na MEDICI 2020. Iako smo se pripremali za sajam uživo koji smo svi očekivali, radujemo se ovogodišnjem izdanju kakvo jest – sigurno i blizu svima.

S tim na umu, željeli bismo vam predstaviti našu temu za ovogodišnji sajam:

Iz Europe za europsko tržište

U vremenima neizvjesnosti odlučujemo se držati najviših standarda, onih koji su karakteristični za naše zajedničko tržište. Kao proizvođač s certifikatom ISO 13485, sa sjedištem u Europi, imamo priliku surađivati ​​s renomiranim partnerima i biti blizu svojih kupaca kojima u djeliću vremena garantiramo certificirane proizvode.

Tijekom MEDICE 2020 predstavljamo tri linije proizvoda, sliku današnjeg dinamičnog tržišta i univerzalnih standarda zdravstvene zaštite i sigurnosti.

From Europe for European market: Choose Responsible Care

 

U medicinskom sektoru sigurnost je najvažnija. U posljednjih nekoliko godina napravili smo dodatne korake kako bismo osigurali da naši proizvodni pogoni nadilaze ono što zahtijevaju naši certifikati (ISO 9001 i ISO 13485) i osigurali da provodimo najbolje prakse i ulažemo u najnovije tehnologije kako bismo našim kupcima osigurali najsigurnija i najpouzdanija medicinska sredstva, opremu i pribor koje možemo proizvesti.

From Europe for European market: Choose Your Own Protection

 

Dok smo dizajnirali našu zaštitnu liniju, razmišljali smo o ljudima koji svakodnevno rade s i nose OZO. Naglasak je na sjajnim dizajnerskim značajkama i modularnosti – miješanje i kombiniranje proizvoda i njihovih varijacija koje ljudima omogućuju da odaberu zaštitu onako kako je njima i njihovom radnom mjestu potrebna.

From Europe for European market: Choose Colors of Health

Nudimo razne dentalne proizvode čiji je dizajn u praksi validiran od niza dentalnih poliklinika diljem Europe. Ovi proizvodi dolaze u 18 različitih prelijepih boja i u na zahtjev se mogu pakirati želji kupca. Sa svim proizvodima nudimo prilagođene akrilne dozatore i držače za izlaganje proizvoda i njihovu pohranu.