Novi model zaštitnog vizira

Jedan od prvih prototipa testiranih u lokalnoj bolnici

Nakon što je MA-COM sa svojim partnerima Intera Technology Park, klaster metala i plastike i Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike postao jedan od prvih odgovora u regiji na nestašicu osobne zaštitne opreme, nastavili smo s radom prema boljim i sigurnijmi proizvodima.

 

Od tada smo radili na novim, poboljšanim modelima zaštitnih vizira za lice i pripremili ih za komercijalnu upotrebu. U usporedbi s ostalim dostupnim na tržištu, naš je novi zaštitni štitnik optimiziran za:

 

Dizajn i fukcionalnosti proizvoda

 

Vizir Štit je dizajniran tako da zajamčena maksimalna udobnost i funkcionalnost. Nosač je znatno duži u usporedbi s prosječnim vizirom na tržištu, uklanjanjajući pritisak na sljepoočnice i dodajući na stabilnosti. Vizir je kraći i širi – pruža potpunu pokrivenost od uha do uha bez kompromisa pri kretanju glave. Zaštitna folija je čvrsto uglavljena u bazu – nije jednostavno pričvršćen na prednju stranu nosača, što osigurava potpuno pouzdanu i fiksnu vezu između dijelova. Dijelovi su lako odvojivi i pogodni za dezinfekciju. Preporučujemo da vizir očistite bilo kojim površinskim dezinficijensom prema uputama proizvođača. Nosač se može dezinficirati u autoklavu (134 ° C).

Vizir možemo u potpunosti prilagoditi kupcu – u pogledu boje kao i mogućnosti tiska (logotipi tvrtke itd.).

Ako ste zaniteresirani –

 • za znati više o njima, kontaktirajte nas na martina@ma-com.net.
 • za naručivanje:
  • maloprodaja: kontaktirajte jednog od naših prodajnih partnera:
   • ELENAS d.o.o (IG: @ elenas_d.o.o.salonljepoteana; telefon: +387 63 407 883),
   • OSVIT-M d.o.o (info@osvit-m.com; +387 (0) 36 352 607),
   • KEŠ d.o.o (kes@kes.ba; +387 36 352723 i +387 36352-723);
  • veleprodaja: kontaktirajte nas na info@ma-com.com.

 

Dizajn ovog zaštitnog vizira je zaštićen. Proizvod se trenutno nalazi u ubrzanom postupku ocjenjivanja sukladnosti za postavljanje CE oznake.